1.LindaDahlqvistPhotography-AdrenalinochRomantik-23okt2018-8896_.jpg
1.LindaDahlqvistPhotography-AdrenalinochRomantik-23okt2018-8896_.jpg

Fototävling


Fototävling

SCROLL DOWN

Fototävling


Fototävling

Fototävling #Vardagskärlek

Kärlek är en känsla, en känsla du kan känna för mycket. Speciellt i vardagen. Det kan vara med din partner och familj, naturen eller ditt intresse eller något annat som ligger dig varmt om hjärtat. Vad är vardagskärlek för dig? Dela med dig vad kärlek är för dig och du har chansen att vinna en lyxig vardag med övernattning och middag för två i Romantic Sweden och en fotobok från fotoklok.se! Tagga dina bilder med #Vardagskärlek och tagga @romanticsweden i bilden. Läs mer om hur du deltar nedan.

Tävlingsregler

 • Du måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige.

 • Ditt bidrag måste vara oss tillhanda senast 31 maj 2019.

 • Bilden ska vara på något som är kärlek för dig och taggat med #Vardagskärlek och tagga @romanticsweden i bilden.

 • Du får bidra hur många gånger du vill.

 • Deltagare som lägger upp sin bild på sociala medier måste ha ett öppet konto för att Romantic Sweden ska kunna se bilden.

 • Genom att delta intygar du att du läst, förstått och godkänt tävlingsvillkoren som du hittar nedan.

Övrig information

 • Bidragen bedöms utifrån fotografiet i sig och känslan den förmedlar.

 • En vinnare kommer vinna en övernattning en vardag för två i Romantik Sweden inkl en trerättersmiddag och en fotobok från Fotoklok.se

 

Tävlingsvillkor

Genom ditt bidrag i tävlingen godkänner du nedanstående villkor. Du intygar att du har läst villkoren noga och förstår vad dessa innebär. 

 1. Du som deltagare intygar att du innehar rätt till fotot, dvs att du tagit fotot själv. Fotot får inte innehålla några varumärken eller konstnärliga verk som den tävlande inte är upphovsman till eller personer som inte har godkänt att bli publicerade. Eventuella människor på fotot måste ge sitt skriftliga samtycke till att bilden används i tävlingen. Personer under 18 år måste ha vårdnadshavares skriftliga medgivande.

 2. Fotot får inte bryta mot svenska lagar och regler.  

 3. Romantic Sweden innehar rätten att diskvalificera deltagare vars bidrag Romantic Sweden anser vara farligt, oetiskt eller på annat sätt olämpligt.

 4. Vinnarna utses av en jury som består av en fotograf och representanter från Romantic Sweden. Juryns beslut kan inte överklagas.

 5. Vinnarna kommer att kontaktas via privatmeddelande via Facebook eller Instagram. Vinnaren har därefter sju dagar på sig att svara på meddelandet innan en annan vinnare utses.

 6. Deltagare överlåter upphovsrätten avseende bidraget till Romantic Sweden och godkänner att deras namn och bidrag kan komma att publiceras i alla Romantic Swedens marknadsföringskanaler inklusive tryckta och digitala kanaler under obegränsad tid.

 7. Romantic Sweden har rätt att utan ersättning använda deltagarnas bilder utan att fotografens namn anges.

 8. Insamlade personuppgifter kommer endast användas i aktiviteter kopplade till tävlingen. Uppgifterna kommer att raderas senast ett år efter avslutad tävling. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt för marknadsföring. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter att publiceras i form av namn.

 9. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll och omfattning. Eventuella vinstskatter betalas av vinnarna.
   

Samtycke

Genom att delta i tävlingen samtycker jag till att Romantic Sweden behandlar personuppgifter om mig för att administrera tävlingen och att uppgifterna i form av namn kan komma att publiceras i Romantic Swedens marknadsföringskanaler. Utser Romantic Sweden dig som vinnare kommer Romantic Sweden att kontakta dig via privatmeddelande via Facebook eller Instagram.

Har du frågor?

Har du frågor om tävlingen är du varmt välkommen att maila oss: josefin@romanticsweden.se